Skip to content

Jessica Caroline’s Convocation

1_708696734l

Tahniah Jess!!!…

akhir ny grad dah bez fren ku sorg ni…setelah memerah sedaya upaya abis kn deg in civil..aher ny bgelar sudah dia enjin nyiur…hebat2…congrats beb!!!…hehe…

dsc_7374

d samping tu..d cni ku ambil kesempatan coz mmg enjoy gile time ko dtg cni…dpt jg kita hang out w/pn masa amat lh terhad…

so…klau da plan dtg ke kl lgi bgtau je lh…bleh hang out lgi..kita pegi baruk borneo club etc…hehe…nnti plan ke penang k??..klau confirm bgtau je..ku no hal je..harap economi better lh time tu…nsib ko dtg jesz…klau x msti ku dh gila kat kl ni..haha…

bah..d cni ku sertakn gmbr2 time convocation jessica…syg ny time tu ku x dpt tungu lama smpai dia klua dr dewan tu..coz da hal nk settle…klau x msti byk gmbr ku ambl…ni gmbr2 time daughter fruit n hubby dia…yg sudi penat lelah menungu kat luar…dh lh time tu panas… (^_^)

dsc_7365dsc_7399

dsc_7355dsc_7349

dsc_7354

besides…kita org jg hang out kt mcm2 tmpt..bukit tinggi..genting highland…the curve etc…di bwh ni gmbr2 kita org…ku letak gmbr2 yg best je lh k…

s6301190

edward n buah ati ny jessica…sehati sejiwa…

s6301212

ni plak gmbr kat the curve…mmg rami gila time tu…

s6301210

gmbr ku dpn filipine pnya band…diorg perfoming d the curve…

[ posted : 03/11/2008 ; 22:21 GMT ]

2 Comments leave one →
  1. December 12, 2008 2:50 am

    ko bl gk mok grade?hehe
    new updates..come vist my page..
    have a great day..

  2. awangmadel permalink*
    December 13, 2008 1:57 pm

    — lmk gk ku nk grade…2011 kali…mn x da aral mlintang lh…

    ok…lak ku visit blog ko…once bl ku bena2 free lak..time tok da bz ckit coz da kwn dtg dr kuch nun…. (^_^) —

    -awg-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: